EcoMoto 930×122

apa canal

ATENȚIE! CUM SE FAC BRANȘAREA ȘI RACORDAREA LA APĂ ȘI CANALIZARE

SC Apă Canal 2000 SA Piteşti execută lucrări de branşare/racordare numai la limita de proprietate, urmând ca fiecare beneficiar să facă lucrarea pe domeniul privat și doar cu firme specializate în lucrări de apă şi canalizare, autorizate conform actelor normative în vigoare.

Citiți și: Exclusiv. Tragedie în Pitești: Tânără de 34 de ani decedată subit. Avea un copil de 3 ani

Se impune ca instalaţiile interioare să corespundă standardelor actuale şi să nu constituie un impediment pentru distribuţia apei potabile sau un pericol pentru branşament. O lucrare realizată necorespunzător poate afecta grav calitatea apei şi poate pune în pericol sănătatea consumatorilor alimentaţi din acel branşament, avertizează SC Apă Canal 2000 SA Piteşti.

Important de ştiut! Un branşament/racord corect executat este garanţia unor servicii de calitate şi a continuităţii acestora.

Citiți și: Sancțiuni mari pentru oamenii care nu fac acest lucru

Branșamentul este partea din reţeaua publică de alimentare cu apă care asigură legătura între reţeaua publică de distribuţie şi reţeaua interioară a unei incinte sau a unei clădiri. Branşamentul până la contor și inclusiv căminul de branşament şi contorul aparţin reţelei publice de distribuţie, indiferent de sursa de finanţare a realizării branșamentului.

Racordul este partea din reţeaua publică de canalizare care asigură legătura dintre instalaţiile interioare de canalizare ale clientului şi reţeaua publică de canalizare, inclusiv căminul de racord. Racordul de la cămin spre reţea și inclusiv căminul de racord aparţin reţelei publice de canalizare, indiferent de sursa de finanţare cu care a fost realizat racordul.

Realizarea branşamentelor de apă şi a racordurilor de canalizare fără avizul SC Apă Canal 2000 SA Piteşti este clandestină şi atrage răspunderea atât pentru utilizator, cât şi pentru executantul lucrării, în conformitate cu prevederile legale în vigoare. SC Apă Canal 2000 SA Piteşti nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru lucrările executate după limita de competenţă.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3