Donaris 930 x 122

a1

ATENȚIE, ȘOFERI! INFOTRAFIC DE ULTIMĂ ORĂ

Infotrafic de ultimă oră. La ora 7:30 au început noi lucrări pe autostrada A1 București – Pitești.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Până la ora 19, pe sensul de mers către Capitală, se vor executa lucrări de frezare, asfaltare şi de curăţire a zonei carosabile pe următoarele tronsoane kilometrice: 93-92 (benzile 1 şi de urgenţă), 85-84 (banda 2) şi 20-12 (banda 2).

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române le recomandă conducătorilor auto care vor ajunge astăzi pe A1 să se încadreze din timp pe banda circulabilă, să reducă viteza de deplasare şi să respecte indicaţiile semnalizărilor rutiere provizorii.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Tot astăzi, în intervalul orar 8 – 18, în judeţul Argeş se vor executa lucrări de reparaţie a suprafeţei carosabile pe DN 7, între kilometri 136 şi 154, pe sensul de mers Piteşti – Râmnicu Vâlcea, şi pe DN 65, la kilometrul 107, pe sensul de mers Costeşti – Lunca Corbului.

Se va circula pe un singur fir, alternativ, traficul fiind dirijat de poliţiştii rutieri prezenţi la faţa locului.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3