EcoMoto 930×122

dedulești

ATENȚIE ȘOFERI! SE ÎNTÂMPLĂ LA DEDULEȘTI!

Nici până astăzi traficul rutier pe drumul național 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea nu a fost readus în totalitate la normal. Deși a trecut aproape o lună de la alunecarea de teren din zona Dedulești, din județul Argeș, problemele persistă.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Centrul Infotrafic al Poliției Române anunță că în continuare pe DN 7 este interzisă circulația mașinilor de marfă care au o masă maximă autorizată mai mare de 7, 5 tone. Mai mult decât atât. Din cauza lucrărilor de consolidare, în zona Dedulești se circulă pe o singură bandă, alternativ, folosindu-se semafoare și piloți de dirijare a traficului. Din această cauză din când în când în zona respectivă se formează coloane de autovehicule.

Amintim că rutele ocolitoare pentru traficul greu sunt următoarele: pentru relaţia Râmnicu Vâlcea-Piteşti ruta ocolitoare este DN 64 Râmnicu Vâlcea-Drăgăşani-Găneasa, DN 65 Găneasa-Slatina-Piteşti, traseu valabil şi în sens invers, iar pentru relaţia Sibiu-Bucureşti este DN 1 Veştem-Braşov, DN 1A Braşov-Cheia-Ploieşti-Bucureşti (A3 Ploieşti-Bucureşti), traseu, de asemenea, valabil şi în sens invers. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90