930×122 CAPRA 5

dragobete

AU PROMOVAT DRAGOBETELE!

TC Argeş promovează în fiecare an sărbătorile tradiţionale româneşti. Prin urmare, și anul acesta, de Dragobete, coordonați de preşedintele Codruţ Matei, tinerii conservatori au oferit în centrul Piteștiului și al comunei Bascov flyere tematice.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Mesajul acțiunii a fost „Păstrăm vie tradiţia. Sărbătorim dragobetele!”.

„Prin acţiunea noastră am încercat să le aducem aminte cetățenilor că adevărata sărbătoare a dragostei la români este Dragobetele. 24 februarie a devenit, din păcate, o zi fără semnificație pentru mulţi tineri deoarece în ultimii ani Dragobetele a fost înlocuit treptat cu Valentine’s Day, un import comercial, nicidecum cultural. Nu impunem şi nu ne impune nimeni să evităm astfel de importuri, însă când avem o tradiţie milenară este păcat să o uităm. Trebuie să  promovăm tradiţia mai ales în rândul nostru, al tinerilor, pentru că numai așa o putem păstra vie”, declară Codruț Matei, preşedintele TC Argeş.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3