Donaris 930 x 122

autobuze

Autobuzele Publitrans, așteptate într-o localitate importantă de lângă Pitești

Autobuzele Publitrans, așteptate la Bradu!

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Primăria comunei Bradu face pregătiri de zor pentru ca de la 1 septembrie autobuzele Publitrans să poată circula în condiții optime prin localitate.

În acest sens, după cum ne-a declarat primarul Dan Stroe (foto), se lucrează la amenajarea alveolelor din stații, astfel încât autobuzele să aibă loc. De asemenea, se fac eforturi pentru ca în toate stațiile să fie condiții optime pentru călători în timpul așteptării mijloacelor de transport.

Citiți și: Rupt de beat, a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat cu mașina!

În total, după cum ne-a declarat primarul Dan Stroe, sunt 26 de stații (13 pe fiecare sens de mers) în care vor opri autobuzele Publitrans.

Comuna Bradu a aderat la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Transport Argeș prin care autobuzele Publitrans vor circula pe trasee din localități limitrofe. În Bradu, traseul este pe Strada Principală din comună, până la bariera de cale ferată spre Costești.

555×222 grota rece

Comentarii

4 comentarii

  • DanN spune:

    Treaba buna!
    Asa se procedeaza intr-o zona metropolitana.

  • Alina B spune:

    La Maracineni cand vor circula ?

  • Cătălin Gradinaru spune:

    Da,da. Ne pregătim cu joc de gleznă. Strada Principală e „varză”, numai bună pentru autobuze.

  • Denisa spune:

    Ar fi bine ca autobuzele Publitrans sa circule si de la Bradu la Auchan ca sunt f.multi oameni din Bradu care lucreaza la Auchan Bradu si nu au mijloc de transport.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3