930×122 CUMPANA 5

autobuze

Autobuzele Publitrans, așteptate într-o localitate importantă de lângă Pitești

Autobuzele Publitrans, așteptate la Bradu!

Citiți și: Argeș: Anunț important privind ajutorul pentru încălzire. Cine beneficiază

Primăria comunei Bradu face pregătiri de zor pentru ca de la 1 septembrie autobuzele Publitrans să poată circula în condiții optime prin localitate.

În acest sens, după cum ne-a declarat primarul Dan Stroe (foto), se lucrează la amenajarea alveolelor din stații, astfel încât autobuzele să aibă loc. De asemenea, se fac eforturi pentru ca în toate stațiile să fie condiții optime pentru călători în timpul așteptării mijloacelor de transport.

Citiți și: Publitrans face angajări!

În total, după cum ne-a declarat primarul Dan Stroe, sunt 26 de stații (13 pe fiecare sens de mers) în care vor opri autobuzele Publitrans.

Comuna Bradu a aderat la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Transport Argeș prin care autobuzele Publitrans vor circula pe trasee din localități limitrofe. În Bradu, traseul este pe Strada Principală din comună, până la bariera de cale ferată spre Costești.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

4 comentarii

 • DanN spune:

  Treaba buna!
  Asa se procedeaza intr-o zona metropolitana.

 • Alina B spune:

  La Maracineni cand vor circula ?

 • Cătălin Gradinaru spune:

  Da,da. Ne pregătim cu joc de gleznă. Strada Principală e „varză”, numai bună pentru autobuze.

 • Denisa spune:

  Ar fi bine ca autobuzele Publitrans sa circule si de la Bradu la Auchan ca sunt f.multi oameni din Bradu care lucreaza la Auchan Bradu si nu au mijloc de transport.

570 X 90 CAPRA 3