Donaris 930 x 122

autostrada

autostrada_zapada

AUTOSTRADA BUCUREȘTI-PITEȘTI A FOST ÎNCHISĂ

Ninsorile și viscolul provoacă probleme. În această dimineață autostrada București-Pitești a fost închisă complet traficului auto.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Poliția Rutieră le recomandă șoferilor să nu plece la drum în zonele care se află sub cod portocaliu sau galben. Totuși, în cazul în care deplasările nu pot fi amânate Poliția îi sfătuiește pe conducătorii auto să se intereseze în legătură cu starea drumurilor înainte să plece. De asemenea, șoferii sunt rugați să-și echipeze corespunzător mașinile, pentru condiții de iarnă. Autoritățile precizează că la această oră nicăieri în țară nu există autovehicule înzăpezite sau persoane care să fi avut de suferit de pe urma vremii.

Pe de altă parte, au fost închise și porturile, atât pentru traficul maritim, cât și pentru cel fluvial. Câteva curse feroviare de călători și curse aeriene au fost anulate. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Pitești. Vești bune de 1 Mai și Paște. Va fi deosebit!

 

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90