EcoMoto 930×122

avarie

AVARIE MAJORĂ ÎN TRIVALE

Termo Calor Confort anunță că în această dimineață o avarie apărută în zona Trivale pe circuitul primar a necesitat oprirea, de la ora 7:30, a alimentării cu energie termică a punctelor termice care asigură apă caldă de consum și încălzire pentru blocurile din cartierul Trivale și pentru unitatea militară 01261.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Furnizarea agentului termic va fi oprită până diseară, la ora 20, potrivit sursei citate, „interval în care echipele Termo Calor Confort lucrează continuu pentru remedierea situației într-un timp cât mai scurt”, informează societatea de termoficare a municipalității piteștene. 

„Deoarece în această zonă s-au constatat pierderi însemnate de agent termic, intervenția este strict necesară, astfel încât alimentarea cu energie termică va fi îmbunătățită pentru toți consumatorii din cartierul Trivale.

Citiți și: Pitești/Video: Schimbare la Termo Calor! A fost făcut anunțul

Pentru a minimaliza disconfortul creat clienților, specialiștii Termo Calor Confort depun toate eforturile în vederea asigurării agentului termic la parametri optimi, astfel încât locuitorii din zonele afectate să nu simtă decât într-o mică măsură impactul creat de această situație”, mai precizează societatea. 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3