Donaris 930 x 122

avarie

AVARIE MAJORĂ ÎN TRIVALE

Termo Calor Confort anunță că în această dimineață o avarie apărută în zona Trivale pe circuitul primar a necesitat oprirea, de la ora 7:30, a alimentării cu energie termică a punctelor termice care asigură apă caldă de consum și încălzire pentru blocurile din cartierul Trivale și pentru unitatea militară 01261.

Citiți și: Șeful FC Argeș, anunț privind noul stadion din Trivale!

Furnizarea agentului termic va fi oprită până diseară, la ora 20, potrivit sursei citate, „interval în care echipele Termo Calor Confort lucrează continuu pentru remedierea situației într-un timp cât mai scurt”, informează societatea de termoficare a municipalității piteștene. 

„Deoarece în această zonă s-au constatat pierderi însemnate de agent termic, intervenția este strict necesară, astfel încât alimentarea cu energie termică va fi îmbunătățită pentru toți consumatorii din cartierul Trivale.

Citiți și: Restricţii de circulaţie şi în Trivale

Pentru a minimaliza disconfortul creat clienților, specialiștii Termo Calor Confort depun toate eforturile în vederea asigurării agentului termic la parametri optimi, astfel încât locuitorii din zonele afectate să nu simtă decât într-o mică măsură impactul creat de această situație”, mai precizează societatea. 

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441