930 x122 grota rece

locuri de munca

    AVEM LOCURI DE MUNCĂ. DAR SALARIILE CUM SUNT?

    Rata șomajului în județul Argeș a coborât la 4,86%. Informația o furnizează Nicolae Bădescu, şeful Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş, care dă și un termen de comparație: în anul 2013 Argeșul avea o rată a șomajului de 6,14%. Potrivit sursei citate, în Argeș numărul șomerilor indemnizați este acum de sub 2.300, de aproape 3 ori mai mic decât în urmă cu 3 ani.

    Citiți și: Sute de joburi disponibile! Se deschide o fabrică gigant

    Pe de altă parte, Argeșul ocupă locul 4 pe țară în ceea ce privește numărul de locuri de muncă vacante oferite de angajatori (1.086), după București (2.753), județul Ilfov (1.222) și județul Sibiu (1.337). Precizarea o face tot Nicolae Bădescu, citând Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă.

    La această oră, conform aceleiași surse, în județul Argeș cele mai căutate calificări sunt următoarele: șofer de autocamioane și de mașini de mare tonaj, confecționer asamblor de articole din textile, lucrător comercial și montator subansamble.

    Citiți și: Centrul Comercial din Pitești face angajări! Ce se caută

    Statistica prezentată de autorități nu include și date despre salariul mediu net și alte eventuale bonusuri salariale pe care angajatorii din Argeș le oferă în cazul celor 1.086 de locuri de muncă.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Un comentariu

    • cu degetu in nas spune:

      Salariile ??? Minim, de mizerie si se mira angajatorii ca nu vin domne prostii astia sa munceasca …

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3