930 x122 grota rece

apa

AVERTISMENT! ÎN MIOVENI APA AR PUTEA FI FURNIZATĂ DUPĂ PROGRAM

Conducerea Primăriei Mioveni face apel către locuitorii oraşului ca în perioada de secetă să scadă consumul de apă potabilă, prin utilizarea ei strict în scop casnic şi pentru consumul personal.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Potrivit Primăriei, s-au semnalat numeroase cazuri în care cetăţenii folosesc apa pentru udatul grădinilor și al culturilor agricole și pentru spălatul curţilor, al maşinilor sau al trotuarelor.

Primăria precizează că toate acestea duc la reducerea presiunii apei la orele de vârf şi la dublarea consumurilor faţă de normalul proiectat.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

În cazul în care această conduită se va menține și se vor semnala probleme majore, societatea furnizoare va avea în vedere stabilirea unui program de restricţionare a furnizării apei în Mioveni. (Foto: Facebook Mioveni Argeș)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3