Donaris 930 x 122

lapoviță

AVERTIZARE DE LA ANM PENTRU URMĂTOARELE ZILE

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis astăzi o informare prin care anunță ninsori la munte, precipitații predominant sub formă de ninsoare în nord și în centru, depuneri de polei, intensificări ale vântului și vreme rece.

Citiți și: Video – Atmosferă de Crăciun pe Transfăgărășan, în minivacanța de 1 decembrie

Informarea intră în vigoare mâine, 2 decembrie, la ora 7, și expiră marți, 3 decembrie 2019, la ora 10.

Potrivit sursei citate, în intervalul de timp menționat aria precipitațiilor va cuprinde regiunile din vestul, nordul și centrul țării.

Citiți și: Cod galben de ploi în Argeș

În Maramureș, Transilvania și nordul Crișanei și al Moldovei treptat vor predomina ninsorile și local, mai ales după orele amiezii, se va depune strat de zăpadă.

În Banat, în sudul Crișanei și în centrul și sudul Moldovei la început va ploua, apoi se vor semnala precipitații mixte.

În cursul nopții de luni spre marți (2/3 decembrie) și în dimineața zilei de marți precipitații slabe sub formă de ploaie, lapoviță și trecător ninsoare se vor semnala și în regiunile sudice. Local vor fi depuneri de polei.

La munte va ninge și se va depune strat de zăpadă, mai consistent în Carpații Occidentali și în nordul Carpaților Orientali.

Vântul va sufla tare la munte, mai ales pe creste, unde rafalele vor depăși 70…80 de km pe oră, viscolind temporar ninsoarea. Intensificări trecătoare ale vântului vor fi pe spații mai mici și în celelalte zone, cu viteze în general de 45…55 de km pe oră.

În prima parte a săptămânii viitoare vremea se va menține rece mai ales dimineața și noaptea, cu precădere în jumătatea de nord a teritoriului.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441