930×122 CAPRA 5

ger

AVERTIZARE DE ULTIMĂ ORĂ

Avertizare de ultimă oră. Administrația Națională de Meteorologie a emis în urmă cu puține minute o nouă informare, cu valabilitate din această seară și până în dimineața zilei de 30 noiembrie 2018, la ora 10.

Citiți și: A nins în Argeș!

Potrivit meteorologilor, în intervalul de timp menționat, în sud-estul teritoriului vântul va avea intensificări cu viteze de 45…55 km/h, temporar de 60 km/h, spulberând zăpada depusă, mai ales în cursul nopții de miercuri spre joi (28/29 noiembrie) și pe parcursul zilei de joi (29 noiembrie).

Vremea va deveni deosebit de rece în toată țara, astfel că temperaturile vor fi negative în majoritatea regiunilor, iar noaptea va fi ger (temperaturi de sub -10 grade) în special în nordul, nord-estul și centrul țării.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie mai precizează că vremea se va menține deosebit de rece până la sfârșitul săptămânii.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90