SMART KIDS 930X122

lapoviță

AVERTIZARE DE ULTIMĂ ORĂ DE LA ADMINISTRAȚIA DE METEOROLOGIE

Avertizare de ultimă oră de la Administrația de Meteorologie. Administrația Națională de Meteorologie a emis în urmă cu puțin timp o informare, valabilă de astăzi, de la ora 21, și până mâine, 12 martie 2019, la ora 11, prin care anunță precipitații în general moderate cantitativ și intensificări ale vântului.

Citiți și: Se răcește vremea! Anunțul făcut astăzi de meteorologi

În intervalul de timp menționat, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei și sud-estul Transilvaniei vor fi precipitații, care vor depăși 10 l/mp și local 15…20 l/mp. Acestea vor fi sub formă de ploaie și lapoviță, dar temporar și pe arii relativ restrânse și sub formă de ninsoare.

În regiunile sudice și sud-estice, local vântul va avea intensificări. La rafală se vor atinge viteze în general între 45 și 55 km/h, iar pe litoral de până la 60…70 km/h.

Citiți și: Iarna lovește din nou: Se întorc ninsorile!

În Carpații Meridionali și de Curbură vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zăpadă, izolat mai consistent. Temporar vântul va avea viteze de 50…60 km/h, iar la altitudini mai mari de 1.500 de metri de peste 70 km/h. Zăpada va fi spulberată și ninsoarea viscolită.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90