New Profesional Consult 930 x 122

cod galben

AVERTIZARE DE VISCOL ȘI NINSORI

În această dimineață, la ora 9, extremitatea nordică, de munte, a județului Argeș a intrat sub avertizare cod galben, emisă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Citiți și: Argeș. Fenomene meteo periculoase în următoarele ore!

Interval de valabilitate: 28 februarie, ora 9 – 29 februarie 2020, ora 11. Zone și fenomene vizate: local la munte, îndeosebi în zona înaltă, vor fi intensificări ale vântului, viscol și ninsori în general moderate cantitativ.

În Carpații Occidentali, Meridionali și de Curbură local va ninge în general moderat cantitativ și se va depune strat mai consistent de zăpadă.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

Îndeosebi în zona montană înaltă vântul se va intensifica treptat și va fi viscol. Pe parcursul zilei de astăzi vor fi viteze în general de 70….80 km/h, iar mâine se va ajunge chiar și la 90…100 km/h.

Notă: Trecător, ninsori vor fi și în vest și în centru, dar în general slabe cantitativ.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3