930×122 CAPRA 5

averse

AVERTIZARE METEO DE ULTIMĂ ORĂ PENTRU JUDEȚUL ARGEȘ

Avertizare meteo de ultimă oră pentru județul Argeș. Cu puțin timp în urmă, Administrația Națională de Meteorologie a actualizat avertizările de vreme rea, avertizări care vizează și întreg județul Argeș.

Citiți și: Argeș. Fenomene meteo periculoase în următoarele ore!

INFORMARE METEOROLOGICĂ

Interval de valabilitate: 16 mai, ora 10 – 19 mai 2019, ora 10. Fenomene vizate: manifestări de instabilitate atmosferică.

Citiți și: Se întorc ninsorile! Alertă de vreme rea și fenomene extreme

În intervalul de timp menționat, în cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică, instabilitate care se va manifesta prin averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelie și izolat grindină.

Cantitățile de apă vor depăși, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15…25 l/mp și pe arii restrânse 35…40 l/mp.

COD GALBEN

Interval de valabilitate: 16 mai, ora 12 – 17 mai 2019, ora 6. Fenomene vizate: cantități de apă însemnate și manifestări de instabilitate atmosferică accentuată.

În județele Argeș, Gorj, Vâlcea, Dâmbovița, Olt, Teleorman și Giurgiu și în zona de munte a județelor Prahova, Brașov, Sibiu, Alba și Hunedoara se vor semnala averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și grindină.

Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA