NOR CURIER 930X122

perchezitii

BANDĂ ACUZATĂ DE TĂIERE ILEGALĂ DE ARBORI

La această oră 70 de poliţiştii din Pitești, sprijiniţi de luptători ai Serviciilor Acţiuni Speciale („mascații”) și sub coordonarea procurorului din Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, fac 20 de percheziţii în județele Argeş și Olt la domiciliile unor persoane bănuite de tăiere și sustragere de material lemnos.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Persoanele sunt bănuite că în perioada noiembrie 2015 – martie 2016 ar fi tăiat ilegal şi sustras material lemnos, cauzând un prejudiciu de aproximativ 200.000 de lei. 12 persoane vor fi conduse la sediul Poliției pentru audieri.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Vom reveni cu detalii.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

UPDATE: În urma percheziţiilor poliţiştii au indisponibilizat 153 de metri cubi de material lemnos, 400 de litri de produs petrolier şi 11 drujbe. De asemenea, au fost ridicate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale mai multe documente şi înscrisuri cu valoare probatorie.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90