930×122 CAPRA 5

contrabanda

politia

BĂRBAT DIN ALBOTA, CERCETAT PENAL PENTRU CONTRABANDĂ

În ciuda repetatelor razii ale polițiștilor și a numeroaselor dosare de cercetare penală deschise în astfel de cazuri, în Pitești se vând în continuare țigări de contrabandă.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Polițiștii de la Secția 1 au prins un alt contrabandist în urma unei acțiuni desfășurată în piața agroalimentară Ceair, în bazarul „Gheorghe Lazăr” și pe străzile adiacente. Individul, în vârstă de 38 de ani, din Albota, comună învecinată cu Piteștiul, a fost oprit pe strada Maior Gheorghe Șonțu. Avea asupra lui mai multe pachete de țigări de contrabandă din Belarus.

Contrabandistul s-a ales cu dosar de cercetare penală, iar pachetele de țigări au fost confiscate de polițiști. Amintim că legea prevede pentru contrabandă închisoare de la 2 la 7 ani și interzicerea unor drepturi.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90