NOR CURIER 930X122

braconaj

BĂRBAT REŢINUT ÎN PĂDURE

Bărbat reţinut în pădure. Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din Argeş și poliţiştii de la Secţia Rurală din comuna Hârtiești au prins ieri pe raza fondului de vânătoare 24 – Mâzgana un bărbat care ar fi transportat cu un autoturism 3 căpriori ucişi, care ar fi fost braconați. Informaţia ne-a fost furnizată în urmă cu puţin timp de Biroul de Presă al Poliţiei argeşene.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Potrivit sursei citate, asupra bărbatului ar fi fost găsite o armă de vânătoare și două cartușe aferente, deținute legal.

Pentru că nu este sezon de vânătoare, bărbatul, G. Gheorghe, în vârstă de 48 de ani, din oraşul Mioveni, s-a ales cu dosar penal pentru braconaj cinegetic, nerespectarea armelor și munițiilor și uz de armă fără drept. Arma, muniția, autoturismul și vânatul au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În lumea vânătorii cei trei căpriori ar valora în jur de 15.000 de euro.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3