EcoMoto 930×122

cez

BĂTRÂNI DE PESTE 70 DE ANI, HOȚI DE CURENT ELECTRIC

Furturile de curent electric sunt în Argeș, ca de altfel și în multe alte zone ale țării, o realitate care dă serioase bătăi de cap companiei furnizoare.

Citiți și: Peste 1 milion de clienți trebuie să știe asta. Ce s-a întâmplat cu CEZ

În încercarea de diminuare a fenomenului, care se manifestă în special în comunitățile rurale, CEZ România a înmulțit controalele în teren, cu polițiști și jandarmi.

În Argeș cea mai recentă acțiune de acest fel a avut loc în comuna Slobozia. Nu mai puțin de cinci persoane s-au ales cu dosare de cercetare penală după ce echipajele de la CEZ, Poliție și Jandarmerie au descoperit că locuințele lor sunt racordate ilegal la rețeaua publică de distribuție a energiei electrice. Persoanele foloseau instalații clandestine.

Citiți și: Oficial. Acești piteșteni rămân fără curent electric!

Poate surprinzătoare este vârsta înaintată a două dintre aceste persoane: 73 și 76 de ani, potrivit datelor furnizate de Biroul de Presă al Poliției argeșene. Chiar dacă, poate, cei doi bătrâni au furat din cauza sărăciei (nu ni se precizează), în evidențele autorităților ei apar acum ca fiind hoți. Hoți de curent.

O analiză mai amplă a fenomenului puteți citi în articolul următor: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/oltenii-ne-o-luara-inainte-la-furat-topul-rusinii-pe-judete/.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90