EcoMoto 930×122

auto

BĂUT ȘI FĂRĂ PERMIS, LA VOLANUL MAȘINII FURATE DE LA TATĂL SĂU

În noaptea de vineri spre sâmbătă, 21 spre 22 august, polițiștii din Călinești au primit o sesizare potrivit căreia din curtea unei case din comuna argeșeană Priboieni a fost furat un autoturism.

Citiți și: Argeș: Copilă jefuită într-un magazin, în plină zi

Polițiștii au aflat în urma anchetei că mașina fusese luată de fiul proprietarului, T.A.G., în vârstă de 19 ani, fără știința și acordul tatălui.

În plină noapte tânărul a dat o tură cu autoturismul pe drumul comunal Valea Mare din Priboieni, împreună cu doi prieteni.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

Potrivit Poliției, acesta nu are permis de conducere auto și era băut când s-a urcat la volan. Tânărul a fost dus la Spitalul Călineşti pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Individul s-a ales cu dosar penal.

Despre cazuri similare, puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/un-minor-din-pitesti-prins-trafic-la-volanul-masinii-tatalui-sau/ și http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/minor-din-pitesti-prins-trafic-sofand-fordul-tatalui-sau/. (Foto: Arhivă)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90