EcoMoto 930×122

preț benzină și motorină

Benzina și motorina s-au ieftinit! Unde găsim carburanți cu preț mic

Update, ora 08:14

Citiți și: Lovitură pentru șoferi la Peco

Și în benzinăriile din Curtea de Argeș prețurile carburanților au scăzut. Într-una dintre stațiile Petrom un litru de benzină standard a ajuns să coste 8,13 lei, iar motorina 8,69 lei.

Știrea inițială, ora 07:30 – Benzina și motorina s-au ieftinit! Unde găsim carburanți cu preț mic

Carburantul s-a ieftinit din această noapte după decizia Guvernului de a interveni asupra prețului. Dacă aseară un  litru de motorină se vindea la stațiile peco cu peste 9 lei pe litru și 8.7 de lei pe litrul de benzină, din această dimineață unele benzinării au început să vândă litrul de combustibil mai ieftin cu 50 de bani.

Pe aplicația Peco Online doar Rompetrol la stațiile din Pitești, a început să afișeze un preț mai scăzut la combustibil, însă, din informațiile pe care le avem la această oră și Petrom sau Lukoil au prețuri mai mici cu 50 de bani pe litru.

Toți ”benzinarii„ sunt obligați prin decizia Guvernului să modifice cât mai rapid prețul la pompe.

Amintim că, aseară au fost proteste masive în multe orașe din țară, inclusiv în Pitești, din cauza prețului mare de la stațiile PECO, la carburanți, detalii cât și imagini, AICI – Pitești: Protest de amploare! Șoferi furioși!

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90