SMART KIDS 930X122

carburanti

Pitești: Protest de amploare! Șoferi furioși!

Pitești: Protest de amploare! Șoferi furioși!

Citiți și: Șoferi, pericol public în Pitești: Unul prins cu peste 100 km/h, altul fără permis

Chiar dacă Guvernul a adoptat azi o hotărâre de compensare cu 50 de bani pe litru a prețului carburanților (sau, poate, și din cauza acestei compensări de toată jena!), șoferi din toată țara au organizat azi ample acțiuni de protest în toată țara.

Nici șoferii din Argeș nu au făcut excepție, concentrarea cea mai mare de șoferi nemulțumiți fiind, cum era de așteptat, la Pitești.

Citiți și: Argeș. Cheltuieli faraonice în pandemie la Primăria Poiana Lacului. Denunț la DNA!

Acțiunea a început cu adunarea participanților la protest în parcarea Jumbo-Auchan, apoi șoferii au circulat pe diverse străzi din oraș pentru a atrage cât mai mulți participanți.

Scopul principal: proteste la principalele stații de carburanți din Pitești și împrejurimi.

Stațiile care au fost în vizorul protestarilor au fost OMV Vamă, Petrom Bradu, Rompetrol Craiovei, Mol Bulevardul Republicii, Petrom Podul Viilor, Mol Bulevardul Nicolae Bălcescu, OMV Bulevardul Nicolae Bălcescu, Rompetrol Bulevardul Nicolae Bălcescu, Mol Bulevardul Nicolae Bălcescu, Petrom Bulevardul Nicolae Bălcescu (Bascov), Lukoil Bulevardul Nicolae Bălcescu (Bascov).

Protestele s-au desfășurat pașnic, fără incidente.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

2 comentarii

 • Ion spune:

  Bravo ! Cel mai inteligent mod de a protesta împotriva prețului benzinei este să o faci în timp ce te plimbi cu mașina. Mai și claxonau non stop ca niște giboni de mare clasă.

 • Clevetici spune:

  De cateva zile traficul auto din Pitesti s-a redus sensibil.
  Nu stiu daca se datoreaza vacantei scolare sau scumpirii benzinei si motorinei, dar pentru mine a fost mai bine.

  P.S.
  Am lucrat in Bucuresti prin 1999-2000 cand cursul dolarului se dubla la fiecare 6 luni. Traficul era atat de lejer incat faceam 20 de minute din Crangasi pana la Intercontinental.

570 X 90 POSADA 3