EcoMoto 930×122

Bliss

BLISS EVENTS & FLOWERS, ALEGEREA PERFECTĂ PENTRU O NUNTĂ DE VIS

Nunta reprezintă un eveniment important, care trebuie organizat ca la carte.

Citiți și: Este haos pe Drumul Expres! Sute de mașini blocate în trafic, acum!

”Dacă îți dorești o nuntă plină de delicatețe, de frumusețe și originalitate, ai ajuns la locul potrivit!”, este mesajul cu care vă întâmpină Bliss Events & Flowers.

Singura agenție de profil din Pitești full-service, cu o experiență de 9 ani pe piața argeșeană și cu peste 1.000 de nunți organizate, Bliss Events & Flowers vă pune la dispoziție un pachet complex, de la invitații, mărturii și meniuri până la aranjamente florare, candy-bar, pachete foto-video și mașini de epocă. De asemenea, pentru cei care achiziționează tot pachetul agenția de evenimente vine cu o ofertă: unul dintre servicii va fi gratuit!

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

Stand-ul agenției Bliss Events & Flowers a putut fi vizitat weekend-ul  trecut în cadrul Târgului de nunți care s-a desfășurat în incinta Jupiter City Shopping Center.

Bliss Events & Flowers se află în Pitești, pe strada Armand Călinescu, la nr. 24, locul în care vi se va prezenta un fotobook cu toate serviciile și în care veți putea vorbi cu un consilier. Pentru detalii aveți la dispoziție și numărul de telefon 0751.139.999 sau contul de Facebook Bliss Events & Flowers.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90