930×122 CAPRA 5

gavana

BOLID DE LUX, PARCARE NESIMȚITĂ LA KAUFLAND GĂVANA

Despre maniera obraznică în care nu puțini șoferi își parchează autoturismele am scris de nenumărate ori. Venim cu un nou exemplu, „la cald”.

Citiți și: Pitești. Incident grav la Kaufland: O femeie a fost la un pas de tragedie

Fotografiile au fost făcute cu puțin timp în urmă în parcarea hipermarketului Kaufland Găvana, de pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Pitești.

Șoferul, venit, cel mai probabil, la cumpărături, și-a lăsat bolidul de lux, un Infiniti G 35 cu număr de Dolj, fix pe trecerea de pietoni de la intrarea principală în hipermarket.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: ,,Nebunie” la Kaufland! O să fie haos!

Deranjant este nu doar modul în care individul și-a parcat mașina. De criticat este și (sau mai ales) lipsa de reacție a personalului abilitat de la Kaufland Găvana. Nimeni din magazin nu s-a sinchisit să pună ordine în lucruri. Este o dovadă crasă de lipsă de respect față de clienții civilizați ai hipermarketului.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3