930×122 CAPRA 5

cald

BAZIN_TRIVALE_1

CĂLDURĂ MARE! CITEȘTE PROGNOZA METEO PENTRU AZI!

Argeșenii vor avea astăzi parte de o vreme frumoasă, cu temperaturi ridicate, pe alocuri caniculare. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul va sufla slab. De plouat este posibil să plouă doar în zona de munte a județului, anunță meteorologii. Ploile vor fi, însă, slabe și de scurtă durată, chiar dacă însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă a acestei zile de duminică va atinge în jur de 33 de grade Celsius. Minimele nopții de duminică spre luni se vor încadra între 18 și 20 de grade.

Citiți și: Ce se întâmplă cu vremea? Anunțul pe care îl aștepta toată lumea

Prin urmare, vremea se anunță excelentă pentru plajă. La bazele de agrement din Pitești ale municipalității intrarea generală costă 7 lei, iar studenții, elevii și pensionarii beneficiază de reducere și achită pentru un bilet doar 4 lei.

La ora 9 în Pitești erau deja aproape 20 de grade Celsius. În Câmpulung Muscel se înregistrau peste 21 de grade, iar în Curtea de Argeș, peste 20.

Citiți și: Vremea se schimbă total în acest weekend!

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3