930×122 CAPRA 5

2016

CALENDARUL SIMULĂRII LA BAC ȘI EVALUAREA NAȚIONALĂ

Ministerul Educaţiei a stabilit: simularea evaluării naţionale va avea loc în perioada 22 – 24 februarie, iar simularea bacalaureatului, în perioada 7 – 10 martie.

Citiți și: Schimbare radicală la examenul de Bacalaureat!

Simularea evaluării naţionale pentru elevii clasei a VIII-a din anul şcolar 2015-2016 se va desfășura în perioada 22-24 februarie, testele constând în două probe scrise, iar pentru şcolile cu predare în limba maternă, în trei probe scrise.

22 februarie – limba şi literatura română

Citiți și: Argeș. Bravo lor! Note de 10 la simularea pentru BAC 2024!

23 februarie – matematică

24 februarie – limba şi literatura maternă

4 martie – afișarea rezultatelor.

Simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat naţional pentru elevii claselor a XI-a şi a XII-a din anul şcolar 2015-2016 va avea loc în perioada 7 – 10 martie. Elevii clasei a XI-a vor susţine două probe scrise, iar cei de clasa a XII-a, trei probe scrise, la care se adaugă cea de limba maternă pentru şcolile cu predare în limba maternă.

7 martie – limba şi literatura română

8 martie – limba şi literatura maternă

9 martie – proba obligatorie a profilului (matematică sau istorie)

10 martie – proba la alegere a profilului şi specializării (numai pentru elevii clasei a XII-a, care pot opta între fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, logică, argumentare şi comunicare, psihologie, economie, sociologie și filosofie)

-18 martie – afișarea rezultatelor. (Sursa: http://www.mediafax.ro/, editarea, titlul și foto: http://epitesti.ro/)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3