Donaris 930 x 122

bcco

CANABIS ÎN SOLAR! BANDĂ DE TRAFICANȚI DE DROGURI (GALERIE FOTO)

Astăzi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Vâlcea și ofiţerii de poliţie judiciară de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Vâlcea, cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Piteşti au făcut un număr de 5 percheziții domiciliare pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de droguri de risc.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Potrivit DIICOT, în cauză există suspiciunea rezonabilă că începând din luna mai 2016 suspectul T.M.A. a constituit un grup infracţional organizat la care au aderat ulterior mai multe persoane şi care a avut ca scop cultivarea, supravegherea și îngrijirea unei plantaţii de canabis.

În urma investigaţiilor, conform sursei citate, s-a constatat că înființarea culturii a avut loc într-un solar amplasat în curtea unui imobil achiziționat de liderul grupului infracţional, solar situat în comuna vâlceană Nicolae Bălcescu, într-o zonă izolată, cultura fiind monitorizată în permanenţă de către doi membri ai grupului infracţional organizat, care locuiau într-o rulotă campată în curtea respectivă.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Cu ocazia perchezițiilor domiciliare au fost găsite, printre altele, circa 256 de plante de canabis. Valoarea aproximativă a cantității de substanță interzisă care urma să fie produsă de plantația depistată este de minim 100.000 de euro, precizează DIICOT.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3