New Profesional Consult 930 x 122

august

CANICULĂ DUPĂ POTOP! MAXIME DE 35 DE GRADE!

Luna august debutează cu vreme deosebit de călduroasă, ba chiar caniculară. Conducerea Administrației Naționale de Meteorologie anunță că în această dimineață vor expira ultimele avertizări cod galben de ploi abundente. După potop urmează zile caniculare, cu disconfort termic accentuat. Cele mai ridicate valori sunt așteptate în intervalul 3-5 august.

Citiți și: Vremea se schimbă total în acest weekend!

„Până în data de 5 august estimăm că ANM nu va mai emite avertizări pentru cantităţi atât de mari de preciptaţii. În partea de sud și în partea de est probabil vom emite atenţionări pentru căldură, cu temperaturi de 35 de grade.”, anunță directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Ion Sandu.

În județul Argeș este vreme frumoasă, cu soare, și se anunță un 1 august călduros. La această oră în zona de munte a județului, la 2.000 de metri altitudine, sunt 11 grade Celsius, cu cer senin. Frumos este și în Curtea de Argeș, acolo unde temperatura aerului se apropie deja de 17 grade. Tot spre 17 grade Celsius “bate” și temperatura din Pitești. Și aici cerul este senin.

Citiți și: Vremea se schimbă radical!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3