930X122 MAIA

crăcănel

CĂPITANUL COMANDOR DIN MIOVENI VA FI ÎNMORMÂNTAT CU ONORURI MILITARE

Mâine căpitanul comandor Ginel Claudiu Crăcănel va fi înmormântat în orașul lui natal, Mioveni. Copilotul care a murit în accidentul de elicopter din Mamaia va avea parte pe ultimul său drum de onoruri militare.

Citiți și: Fostul președinte al CJ Argeș, în doliu! Doctorul a făcut anunțul!

Slujba religioasă va începe la ora 12 și se va desfășura la Catedrala „Sf. Petru și Pavel” din centrul localității. După slujbă cortegiul funerar se va îndrepta către cimitirul Bisericii „Sf. Gheorghe”, acolo unde căpitanul comandor va fi înmormântat. În cortegiu se vor afla jandarmi și militari ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș care vor alcătui garda de onoare și garda drapelului de luptă. Ulterior slujbei de înmormântare militarii vor executa trei salve de foc. Ultimul moment al funeraliilor va fi înmânarea din partea unui reprezentant al Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne către soția defunctului a Drapelului Naţional al României, a decoraţiilor primite pe parcursul carierei de Ginel Claudiu Crăcănel şi a unei plachete de onoare.

Amintim că astăzi și mâine, prin dispoziție a primarului Ion Georgescu, în Mioveni sunt zile de doliu. Pe clădirile tuturor instituţiilor publice din oraș drapelul național este arborat în bernă, cu panglică neagră de doliu. Ginel Claudiu Crăcănel era cetățean de onoare al Mioveniului. (Foto Ginel Claudiu Crăcănel: ziuadeconstanta.ro)

Citiți și: Doliu uriaș! A murit un artist celebru din România!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90