NOR CURIER 930X122

capsula timpului

CAPSULA TIMPULUI ȘI FELICIA FILIP, VEDETELE ZILEI DE AZI ÎN PITEȘTI! AFLĂ PROGRAMUL COMPLET!

Astăzi vor continua evenimentele organizate pentru aniversarea a 626 de ani de la prima atestare documentară a Piteștiului. La orele prânzului lângă statuia lui Mircea cel Bătrân din Piața Primăriei va fi îngropată o “capsulă a timpului”. Este vorba de o structură care va conţine fotografii şi informaţii din Piteştiul zilelor noastre. Capsula va fi deschisă peste mai mulţi ani, astfel încât urmaşii să ştie cum arăta oraşul şi ce gânduri aveau edilii şi cetăţenii Piteștiului în anul 2014. Diseară sunteți invitați la un concert de excepție al Feliciei Filip, care va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor. Iată programul complet al zilei:

Citiți și: Pitești. Și-a lăsat mașina în parcare și nu a mai găsit-o! Un copil s-a gândit la o „glumă”

Ora 10, Primărie – Festivitatea de premiere a elevilor câștigători ai concursului ,,Să ne cunoaștem orașul”

Ora 11:30, la statuia lui Mircea cel Bătrân din Piața Primăriei – Evocare istorică legată de ,,nașterea” Piteștiului și ,,Capsula timpului”

Citiți și: Este haos pe Drumul Expres! Sute de mașini blocate în trafic, acum!

Ora 13, Primărie – Festivitatea de premiere a câștigătorilor concursului ,,Cea mai bine gospodărită asociație de proprietari din Pitești”

Ora 15, Centrul Cultural – Vernisajul expoziției de pictură ,,Pitești, oraș verde”

Ora 17, Piața „Vasile Milea” – Spectacol ,,Dansuri multietnice”

Ora 19, Casa de Cultură a Sindicatelor – Recital extraordinar Felicia Filip, în spectacolul ,,Fata din vis”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3