930 x122 grota rece

a 1

carambola104

CARAMBOL PE A 1 ȘI DRUM JUDEȚEAN ÎNCHIS!

Un carambol s-a produs pe autostrada București-Pitești, în sensul de mers spre Pitești, în dreptul kilometrului 52.

Citiți și: Atenție mare: Ninge puternic pe cel mai periculos drum

Două persoane sunt rănite, iar alte câteva se pare că au făcut atac de panică. Echipaje de la SMURD și Inspectoratul pentru Situații de Urgență au ajuns la fața locului. De altfel, există mari probleme cu zăpada și viscolul pe A 1 între kilometrii 50 și 72. La această oră autostrada București-Pitești este închisă. Autovehiculele implicate (autoturisme, dar și TIR-uri, camioane, autocare și microbuze) au rămas blocate ulterior reînchiderii autostrăzii.

Pe de altă parte, în județul Argeș a apărut și prima problemă pe un drum județean. DJ 659 A Bradu-Costești a fost închis traficului auto. Utilajele Regiei de Drumuri Județene acționează pentru îndepărtarea zăpezii de pe partea carosabilă, astfel încât circulația rutieră să fie reluată cât mai grabnic cu putință. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Argeș: Frig extrem și ninsoare viscolită! Tablou ireal de iarnă

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90