930×122 CAPRA 5

caravana meseriilor

CARAVANA MESERIILOR LA LICEUL TEHNOLOGIC

Caravana Meseriilor la Liceul Tehnologic. Joi, 26 aprilie 2018, de la ora 9, Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni va găzdui Caravana Meseriilor.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană, la iniţiativa Parteneriatului Auto Român (PAR), format din investitori şi angajatori importanţi din domeniul auto, cu activităţi de cercetare-dezvoltare şi inovare.

Scopul Caravanei constă în informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților lor despre posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Elevii vor afla informaţii despre posibilităţile de practică, dar și cum pot avea garantat un loc de muncă după absolvirea şcolii.

În paralel, reprezentanţii liceului gazdă, alături de cei ai Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germane, le vor oferi informaţii generale despre învăţământul dual şi clasa de învăţământ cu durata de 3 ani.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90