930×122 CAPRA 5

bloc

ÎN CARTIERUL CRAIOVEI SE CONSTRUIEȘTE UN NOU BLOC TURN DE LOCUINȚE

În cartierul piteștean Craiovei se construiește un nou bloc de locuințe.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Blocul va avea demisol, parter și 8 etaje, cu garsoniere, apartamente de 2 și 3 camere și 4 apartamente speciale de tip penthouse. De asemenea, vor exista locuri de parcare pentru autoturisme, atât supraterane, cât și subterane, cu plecarea liftului din parcare.

Imobilul va fi amplasat într-o zonă excelentă, aproape de școala și grădinița „Mihai Eminescu”, de hipermarketul Kaufland și de piața Smârdan. Tot în apropiere se află un loc de joacă pentru copii, o stație de autobuz, o stație de taxi și un izvor cu apă potabilă.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

În construirea blocului D+P+8E din cartierul Craiovei sunt folosite materiale de calitate superioară, care respectă ca la carte normele europene în vigoare.

Soluția tehnică aleasă pentru infrastructura acestui bloc de locuințe este cea mai sigură din punct de vedere al rezistenței la seisme. Fundația construcției va fi făcută pe piloți, introduși în sol la o adâncime de 15 metri.

Reprezentanții firmei care construiește blocul precizează că apartamentele vor fi moderne, bine compartimentate și luminoase.

Având o politică transparentă, firma anunță că va ține periodic la curent opinia publică cu fotografii și filme despre evoluția proiectului. Totodată, firma îi invită pe toți cei interesați să viziteze șantierul ori de câte ori consideră că este necesar, pentru a urmări și a se convinge la fața locului de calitatea desăvârșită a materialelor folosite și de respectarea întocmai a proiectului.

Vânzarea apartamentelor către clienți a început deja, zona fiind deosebit de atractivă. Pentru informații suplimentare:

Număr de telefon: 0744.303.910

Website: http://pitestiresidence.ro/

Email: office@pitestiresidence.ro

Facebook: https://www.facebook.com/pitestiresidence?_rdr.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90