Donaris 930 x 122

asfaltare

CARTIERUL RĂZBOIENI: MAREA ASFALTARE, MAREA NESIMȚIRE

În Pitești se asfaltează pe străzi și pe aleile dintre blocuri.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Din păcate, lucrările, cel puțin în unele cazuri, sunt făcute în dorul lelii. Firmele private care au contract pe bani publici cu Primăria dau uneori dovadă de o nesimțire crasă. Netaxată de edili, edili ocupați probabil cu mielul, cozonacul și ouăle de Paște.

Fotografiile pe care vi le prezentăm ne-au fost trimise de un cititor. Sunt făcute în cartierul Războieni, pe aleea Oituz, în dreptul blocului C 9. Cititorul nostru a reclamat la Primărie calitatea lucrărilor, ca un cetățean care se respectă și care vrea respect de la birocrații plătiți din banii noștri. Respect? Să fim serioși!

Citiți și: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

„Afișul pus la intrare în scara blocului spune că se toarnă asfalt peste tot și că trebuie să ne mutăm mașinile. Am sunat la Primărie și o doamnă mi-a zis că și așa s-au făcut prea multe pentru acest cartier și să spunem merci că nu au lăsat cum era înainte! Asta în condițiile în care înainte era beton turnat peste tot! Fotografiile vorbesc de la sine: lucrări făcute în bătaie de joc! Plătim taxe ca să mergem prin noroi!”

Zilele trecute, un alt cititor a surprins momente cu asfaltarea în plină ploaie a străzii Exercițiu din cartierul Banatului: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/bataie-de-joc-asfaltare-pe-ploaie-pitesti-video/.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90