NOR CURIER 930X122

aghiotant

CE TRAGEDIE! UN AGHIOTANT AL LUI DANIEL CONSTANTIN S-A ÎNECAT ÎN MARE!

Un aghiotant al vicepremierului Daniel Constantin, vicepremier care este și deputat PC de Pitești, a murit ieri după-amiază înecat în mare, anunță Mediafax.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

Potrivit sursei citate, bărbatul, în vârstă de 30 de ani, din județul Prahova, ofițer în Serviciul de Pază și Protecție, a intrat în mare în dreptul stațiunii Neptun și nu a mai ieșit la mal. Mediafax precizează că prietena sa, cu care se afla în concediu, a alertat autoritățile. O echipă de scafandri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a găsit trupul neînsuflețit al tânărului după mai bine de o oră de căutări. Cadrele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic.

Ofițerul avea prieteni și în Pitești. Aceștia au numai cuvinte de laudă la adresa sa. Ei își exprimă regretul pentru moartea tragică a prietenului lor și transmit condoleanțe familiei îndoliate. (Foto: teodormincu.ro)

Citiți și: Argeș. Pompierii continuă căutările persoanei dispărute în pârâu

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90