Donaris 930 x 122

2015

CE TRUPE VOR CÂNTA DE REVELION ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI

Primăria Pitești a dat sfoară în țară că este interesată să cumpere servicii artistice pentru noaptea de Revelion.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Potrivit anunțului public al municipalității, prestatorul trebuie să vină cu una sau mai multe formații muzicale care să susțină recitaluri live în Piața Primăriei la cumpăna dintre ani. Mai exact, timp de o oră, între 23:30 și 00:30. De asemenea, prestatorul trebuie să vină cu un prezentator și să asigure o scenă acoperită, instalaţie de sonorizare pentru exterior, sunet, lumini și tehnică de scenă.

Marți, 16 decembrie, la ora 14, este termenul final până la care cei interesați pot depune oferta lor la Primărie. Ulterior, Primăria va alege oferta pe care o va considera ca fiind cea mai bună, urmând ca piteștenii să afle, cel mai probabil tot săptămâna viitoare, numele cântăreților și al trupelor care vor concerta în centrul Piteștiului la Revelionul în aer liber.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Amintim că, potrivit viceprimarului Cornel Ionică, Revelionul organizat de municipalitate va însemna, pe lângă spectacolul muzical, și un foc de artificii, șampanie și cununii civile. Cuplurile interesate să se căsătorească de Revelion trebuie să depună actele necesare la Casa Căsătoriilor până cel mai târziu vineri, 19 decembrie.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3