Donaris 930 x 122

cantina

CEA MAI CĂUTATĂ CANTINĂ DIN PITEŞTI

Cea mai căutată cantină din Piteşti. Clubul Sportiv Muncipal (CSM) Piteşti a solicitat Consiliului Local, printr-o adresă oficială, darea în administrare a cantinei sportivilor de pe strada Justiţiei (de lângă fosta Casă a Căsătoriilor).

Citiți și: Video: S-au aprins luminițele în Centrul Piteștiului

Potrivit cererii, cantina, cu o suprafaţă de 123 de mp, ar urma să fie administrată gratuit de CSM vreme de 5 ani, interval în care, dacă doreşte, Primăria poate întrerupe oricând contractul.

Cantina nu mai este de multă vreme doar pentru sportivii din Piteşti, fiind deschisă şi publicului larg. Foarte multe persoane cu venituri mici (în special pensionari) servesc masa aici. Un meniu al zilei costă 10 lei (supă, felul doi, salată şi pâine). Angajatele cantinei sunt cele care, de-a lungul anilor, au distribuit sarmale în Piața Primăriei cu ocazia mesei pe care municipalitatea o organiza an de an în a doua zi de Crăciun (foto). Vorbim deja la trecut pentru că, vă amintim, primarul Cornel Ionică a anunțat că administrația locală nu va mai organiza masa de Crăciun. Detalii, AICI.

Citiți și: Pitești: Când se vor aprinde luminițele de Crăciun în Piața Primăriei

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441