930 x122 grota rece

cantina

CEA MAI CĂUTATĂ CANTINĂ DIN PITEŞTI

Cea mai căutată cantină din Piteşti. Clubul Sportiv Muncipal (CSM) Piteşti a solicitat Consiliului Local, printr-o adresă oficială, darea în administrare a cantinei sportivilor de pe strada Justiţiei (de lângă fosta Casă a Căsătoriilor).

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

Potrivit cererii, cantina, cu o suprafaţă de 123 de mp, ar urma să fie administrată gratuit de CSM vreme de 5 ani, interval în care, dacă doreşte, Primăria poate întrerupe oricând contractul.

Cantina nu mai este de multă vreme doar pentru sportivii din Piteşti, fiind deschisă şi publicului larg. Foarte multe persoane cu venituri mici (în special pensionari) servesc masa aici. Un meniu al zilei costă 10 lei (supă, felul doi, salată şi pâine). Angajatele cantinei sunt cele care, de-a lungul anilor, au distribuit sarmale în Piața Primăriei cu ocazia mesei pe care municipalitatea o organiza an de an în a doua zi de Crăciun (foto). Vorbim deja la trecut pentru că, vă amintim, primarul Cornel Ionică a anunțat că administrația locală nu va mai organiza masa de Crăciun. Detalii, AICI.

Citiți și: Pitești/Video. Tragedie în Prundu: Au intrat pe geam. Descoperire dramatică!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3