EcoMoto 930×122

autostrada

CEAȚĂ DENSĂ PE AUTOSTRADĂ

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti traficul auto se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă. Vizibilitatea a scăzut pe alocuri la sub 50 de metri.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Pe lângă regulile obişnuite referitoare la circulaţia pe timp de ceaţă, șoferii trebuie să aibă în vedere şi câteva recomandări specifice autostrăzilor:

-să mărească distanţa în mers între autovehicule

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

-să nu oprească pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă

-în cazul unei pene sau defecţiuni tehnice să pornească luminile de avarie, să se echipeze cu vestă reflectorizantă, să scoată pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi să amplaseze triunghiurile reflectorizante unul după celălalt, la distanţe mai mari.

De asemenea, conducătorii auto pot solicita sprijinul Poliţiei Autostrăzi, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112. (Foto: Arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3