New Profesional Consult 930 x 122

mioveni

CEI MAI BUNI ANGAJAȚI DE LA PENITENCIARUL COLIBAȘI, PREMIAȚI

Cei mai buni angajați ai penitenciarului Colibași au fost premiați cu diplome de merit. De asemenea, cei mai apropiați colaboratori ai instituției au primit diplome de excelență pentru acțiunile lucrative, religioase și educative pe care le-au organizat în folosul deținuților.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

La festivitate, care a avut loc în incinta Centrului Cultural Educativ din Mioveni, au participat și primarul orașului, Ion Georgescu, și directorul penitenciarului Colibași, Daniel Conea. Primarul a mulțumit personalului de la penitenciar pentru susținerea cu deținuți a unor acțiuni pe domeniul public, gen deszăpezire sau curățenie.

Evenimentul a fost organizat cu ocazia Zilei personalului din administrația penitenciară, zi aniversată în fiecare an pe 29 iunie, sub patronajul spiritual al Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, ocrotitorii sistemului penitenciar. (Foto: Facebook Mioveni Argeș)

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3