NOR CURIER 930X122

centrul cultural mioveni

CENTRUL CULTURAL MIOVENI, PROIECT ÎN CARTIERE

Consiliul Local și Primăria orașului Mioveni, prin Centrul Cultural, organizează sâmbătă, 14 mai 2016, de la ora 19, la Casa de Cultură Racovița, un spectacol de folclor susținut de ansamblurile Plai de Dor (foto) și Dorulețul.

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

Centrul Cultural Mioveni și-a propus organizarea periodică de evenimente în fililalele sale. Este un proiect care are în vedere atât revitalizarea vieţii culturale în toate cartierele orașului, cât și implicarea locuitorilor în aceste tipuri de activităţi, indiferent de segmentul de vârstă (copii, tineri sau persoane de vârsta a treia).

Astfel, pe 21 mai, tot de la ora 19, în Clădirea Multifuncțională Colibași va avea loc un alt spectacol, de această dată pentru locuitorii din cartierul Colibași.

Citiți și: Sponsorizare de zeci de mii de euro la Centrul Cutural Mioveni

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90