EcoMoto 930×122

centrul cultural mioveni

CENTRUL CULTURAL MIOVENI ȘI-A PREZENTAT OFERTA

La sfârşitul săptămânii trecute Centrul Cultural Mioveni a fost prezent cu un stand la târgul de oferte educaţionale desfăşurat la Jupiter City din Pitești în perioada 22-24 mai.

Citiți și: Eveniment istoric la Mioveni!

Centrul le-a pus la dispoziţie celor interesaţi oferta privind cele peste 20 de cursuri gratuite pe care le organizează.

De asemenea, cursanţii Centrului Cultural Mioveni au susţinut spectacole. În deschiderea evenimentului, vineri, 22 mai, a urcat pe scenă Ștefania Vorovenci, cursanta profesoarei de canto Monaliza Zegheru. Sâmbătă au urmat micuţii de la trupa de teatru „Clubul Veseliei”, coordonați de Ionuţ Vlad, cu câteva momente umoristice. Tot sâmbătă au evoluat Denisa Dan şi Alexandru Staicu şi trupa A-Dance, a instructorului Alin Mihail.

Citiți și: Spectacol de mare clasă!

În ultima zi, ieri, Ştefania Voicu, Beatrice Bășcău, Valentin Poenariu și Cerasela Băltărețu şi-au dovedit abilităţile artistice dobândite la cursurile de canto de la Centrul Cultural Mioveni.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90