930X122 MAIA

piata vasile milea

CENTRUL PITEȘTIULUI, UN URIAȘ BÂLCI

Centrul Piteștiului, un uriaș bâlci. Astăzi a început a 13-a ediţie a târgului ,,Toamna Piteşteană”. Peste 200 de comercianţi şi producători expun la vânzare diverse produse atât în Piața „Vasile Milea”, cât și pe Strada Mare, pietonală, din Centru.

Citiți și: Anunțul pe care-l aștepta toată LUMEA! Acum s-a decis!

Din zona Bibliotecii Judeţene și până în zona magazinului Trivale sunt amplasate corturi cu produse textile, blănuri și încălţăminte.

Pe de altă parte, în Piaţa ,,Vasile Milea” sunt tarabe cu fructe, legume, preparate tradiţionale și băuturi.

Citiți și: Festivalul așteptat de mii de piteșteni

Un kilogram de struguri costă între 3 şi 8 lei, perele şi gutuile – 5 lei, iar prunele – 4 lei. Castraveţii pot fi cumpăraţi cu 5 lei kilogramul, varza şi cartofii cu 2 lei, vinetele tot cu 2 lei, morcovii, ardeii şi roşiile cu 4 lei, ţelina cu 5 lei, iar porumbul cu 1 leu.

La deschidere, cel mai căutate au fost tarabele cu mici (3 lei o porție de 70 g), pastramă (7 lei 100 g), hamsii (5 lei 100 g) sau şorici (6 lei o porție de 100 g). De asemenea, la mare căutare au fost vinul și mustul (10 lei litrul).

Târgul va fi deschis zilnic până duminică, 14 octombrie 2018.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3