EcoMoto 930×122

cetățean de onoare

Cetățean de onoare surpriză la Pitești! 

Cetățean de onoare surpriză la Pitești!

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Primăria municipiului Pitești propune Consiliului Local acordarea titlului de Cetățean de Onoare al municipiului pentru un mare artist.

Este vorba despre Sorin Ștefan Gheorghe Ilfoveanu, artist de al cărui nume se leagă și existența unei galerii de artă specială în Pitești, aproape de Colegiul Național I.C. Brătianu.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Titlul va fi decernat pictorului pentru „întreaga sa carieră artistică sub semnul reușitei și în semn de recunoștință pentru talentul și perseverența puse în slujba promovării municipiului Pitești prin artă în țară și în lume”.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Un cetatean spune:

    „Surpriza” poate fi considerat doar faptul ca nu se mai acorda acest titlu ca de obicei unor indivizi din politica sau unor lingai din anturajele politicienilor. Faptul ca il primeste un pictor sau un artist sau un om de cultura sau un profesor sau un om de stiinta e ceva bun, si nu e deloc surprinzator. Daca ar fi dupa mine, in criteriile pentru acordarea acestui titlu as introduce „interzis pentru oameni din politica sau pentru membrii oricarui partid”. Respect, cinste si onoare acestui om!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3