930×122 POSADA 5

cetățean de onoare

Cetățean de onoare surpriză la Pitești! 

Cetățean de onoare surpriză la Pitești!

Citiți și: Decizie privind super complexul comercial din Nord – McDonald’s, Kaufland și Leroy Merlin

Primăria municipiului Pitești propune Consiliului Local acordarea titlului de Cetățean de Onoare al municipiului pentru un mare artist.

Este vorba despre Sorin Ștefan Gheorghe Ilfoveanu, artist de al cărui nume se leagă și existența unei galerii de artă specială în Pitești, aproape de Colegiul Național I.C. Brătianu.

Citiți și: Tânăr de 19 ani prins în timp ce rula cu peste 100 km/h pe un mare bulevard din Pitești

Titlul va fi decernat pictorului pentru „întreaga sa carieră artistică sub semnul reușitei și în semn de recunoștință pentru talentul și perseverența puse în slujba promovării municipiului Pitești prin artă în țară și în lume”.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Un cetatean spune:

    „Surpriza” poate fi considerat doar faptul ca nu se mai acorda acest titlu ca de obicei unor indivizi din politica sau unor lingai din anturajele politicienilor. Faptul ca il primeste un pictor sau un artist sau un om de cultura sau un profesor sau un om de stiinta e ceva bun, si nu e deloc surprinzator. Daca ar fi dupa mine, in criteriile pentru acordarea acestui titlu as introduce „interzis pentru oameni din politica sau pentru membrii oricarui partid”. Respect, cinste si onoare acestui om!

SMART KIDS 570×90