930×122 CAPRA 5

Arges

CEZ

CEZ ÎI DĂ CU VEGETAȚIA-N CAP PREFECTULUI

Prefectul județului Argeș, Cristian Soare, a criticat astăzi CEZ Distribuție. Soare a acuzat compania furnizoare de electricitate că a acționat greoi pentru remedierea problemelor apărute în Argeș în alimentarea populației cu energie electrică, probleme provocate de viscol și ninsori. În urmă cu puțin timp, CEZ Distribuție a transmis un comunicat de presă în care răspunde acuzațiilor, fără a preciza, însă, numele prefectului.

Citiți și: Apel atipic la 112! Polițiștii au fost cei care au sunat și au cerut ajutor

„Condițiile dificile de acces, copacii căzuți peste liniile electrice, vegetația abundentă nedefrișată de pe culoarele de siguranță ale instalațiilor electrice au solicitat eforturi suplimentare din partea electricienilor. (…) Eforturile electricienilor au fost în mod constant îngreunate de situația drumurilor și a căilor de acces la instalații (drumuri blocate sau nedeszăpezite, interdicții de circulație pe drumurile publice etc.) și de o serie de factori precum vegetația abundentă nedefrișată pe culoarul de siguranță al liniilor, copaci căzuți peste liniile electrice, care au fost îndepărtați tot de echipele de electricieni, și parcurgerea traseului liniilor electrice printr-un strat semnificativ de zăpadă. Aceste situații din teren au condus la termene prelungite de remediere față de termenele necesare în condiții meteo obișnuite.

(…) În pofida contextului dificil, în niciuna dintre localitățile în care operează CEZ Distribuție nu s-au înregistrat situații critice din punct de vedere al alimentării cu energie electrică, motivul principal fiind investițiile realizate în rețea din ultimii 8 ani de către companie. (…) Mare parte din aceste deranjamente au fost provocate de căderea vegetației abundente nedefrișate asupra rețelelor electrice, iar accesul electricienilor la instalații este îngreunat și se face pe căi ocolitoare”, scrie în comunicatul primit de la CEZ Distribuție.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3