930×122 CAPRA 5

anaf

CINE VA CÂȘTIGA MILIONUL LA LOTERIE?

Cine va câștiga milionul la loterie? Extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise între 1 și 30 aprilie 2017 este programată pentru duminică, 21 mai 2017, de la ora 18:50.

Citiți și: Atenționare de la ANAF! Este un nou tip de impozit

Anunțul îl face Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș.

Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Citiți și: O firmă a dat un „tun” de peste un milion de euro! Anchetatorii au intrat pe fir

Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, este publică și va putea fi transmisă în direct de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei.

Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică, 21 mai 2017, va fi organizată prima etapă, care va consta în extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii și valoarea bonurilor câștigătoare. După centralizare, dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maximum 100 de bonuri câștigătoare.

Cererile de revendicare a premiilor vor putea fi depuse începând din prima zi după extragere, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare vor trebui să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere de revendicare a premiului la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3