930 x122 grota rece

închidere

CIRCULAȚIA SUB PODUL VIILOR, ÎNCHISĂ PENTRU 13 ZILE

În urmă cu puțin timp, Primăria Pitești a revenit cu noi informații referitoare la închiderea totală a traficului rutier sub Podul Viilor începând de luni, 28 septembrie, ora 7.

Citiți și: Anunțul dimineții: neplăceri în trafic, restricții pentru șoferi

Noutatea este data până la care circulația va fi închisă: 10 octombrie, ora 19. Aproape două săptămâni, mai exact 13 zile.

Primăria reamintește că în această perioadă traficul auto va fi deviat după cum urmează: ieşirea din Piteşti se va face pe Calea Bucureşti-strada Gheorge Şincai-strada Costache Negri-podul peste râul Argeş, în timp ce în Pitești se va intra pe strada Depozitelor-CNCD-strada Ion Câmpineanu-strada Calea Bascovului-Calea București (vezi schița pusă la dispoziție de Primărie!).

Citiți și: Restricții pentru șoferi pe un drum extrem de circulat!

Municipalitatea a decis să închidă traficul rutier în zonă ca urmare a unei cereri primite în acest sens de la constructorul pasajului rutier suspendat de la Podul Viilor.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90