Donaris 930 x 122

circulație închisă

Circulație închisă în Pitești. Află unde

Circulație închisă în Pitești. Află unde

Citiți și: Atenție! Circulație ÎNCHISĂ pe autostradă!

Municipalitatea anunță că circulația va fi închisă temporar pe strada Smeurei, tronsonul între strada Exercițiu și strada Teilor.

Lucrările vor începe astăzi, de la ora 23.30.

Citiți și: Un drum foarte important, închis pentru 2 zile!

,,Administrația Domeniului Public Pitești va executa lucrări pentru ,,Reînființare trecere pentru pietoni semaforizată cu buton, de pe carosabilul străzii Smeurei, la nr. 38, din zona intersecției cu strada Mitrea Cocor”, ca urmare a implementării proiectului <Sistem de management integrat al traficului, sistem de monitorizare video, inclusiv pentru transportul public de călători LOT I>.

Circulație închisă în Pitești. Află unde

Pentru execuția acestor lucrări, strada Smeurei va fi închisă pe tronsonul între strada Exercițiu și strada Teilor, în intervalul orar 23:30 – 04:00.

În această perioadă, autovehiculele vor circula pe ruta ocolitoare: strada Exercițiu – strada Teilor.”, se arată în comunicat.

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

Foto articol: Facebook/Primăria Pitești

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Concitadin spune:

    O mare porcărie, la nici 20 metri este altă trecere de pietoni semaforizată, plus că se află și f aproape de curbă, bani risipiți și surplus de stres ! 😡

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3