NOR CURIER 930X122

cnair

CNAIR, DESPRE VALABILITATEA ROVINIETEI ÎN PERIOADA STĂRII DE URGENȚĂ

CNAIR, despre valabilitatea rovinietei în perioada stării de urgență.

Citiți și: Decizie majoră privind rovinieta: Interzis!

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează că în perioada în care ne aflăm în stare de urgență valabilitatea rovinietei nu se prelungește automat.

“Având în vedere informațiile apărute în spațiul public și întrebările primite în această perioadă cu privire la menținerea valabilității rovinietelor care expiră în perioada stării de urgență, CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi că rovinietele NU SE ÎNCADREAZĂ în categoria “documentelor eliberate de autoritățile publice”, motiv pentru care valabilitatea acestora încetează la sfârșitul ultimei zile a perioadei pentru care a fost achitat tariful”, precizează CNAIR.

Citiți și: Restricție de trafic, trei săptămâni, pe un drum foarte important

Amintim că starea de urgență a fost decretată de președintele României, Klaus Iohannis, pe 16 martie 2020, pentru o perioadă de 30 de zile, ca urmare a pandemiei de coronavirus (AICI, subiectul pe larg). (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3