SMART KIDS 930X122

autostrada

CNAIR: SECȚIUNEA TIGVENI – CURTEA DE ARGEȘ, ÎN LINIE DREAPTĂ

CNAIR: Secțiunea Tigveni – Curtea de Argeș, în linie dreaptă. În urmă cu puțin timp, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că “proiectarea și execuția secțiunii 4 Tigveni – Curtea de Argeș a autostrăzii Sibiu – Pitești a intrat în linie dreaptă”:

Citiți și: Atenție, șoferi! Poșta Română vă va trimite amenzile acasă

“În cursul zilei de 31 ianuarie 2019, CNAIR SA a transmis spre validare către ANAP (n.r. – Agenția Națională pentru Achiziții Publice) documentația de atribuire a contractului Proiectare și execuție autostrada Sibiu – Pitești secțiunea 4 Tigveni – Curtea de Argeș.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construirea autostrăzii Sibiu – Pitești secțiunea 4 Tigveni – Curtea de Argeș (km 81+900 – km 91+761), în lungime de 9,86 de kilometri, dintre care 1,35 de kilometri tunel în zona de traversare a dealului Momaia.

Citiți și: După lilieci și urși, castrele romanilor blochează autostrada Pitești-Sibiu!

Durata contractului va fi de 120 de luni, dintre care 16 luni perioada de proiectare, 44 de luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție a lucrărilor.

După verificarea documentației de atribuire de către ANAP și validarea acesteia, CNAIR SA va putea posta pe platforma informatică de achiziții publice (SICAP) anunțul de participare, împreună cu întreaga documentație”, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). (Foto: descriptiv) 

555×222  MAIA

Comentarii

SMART KIDS 570×90