NOR CURIER 930X122

mioveni

Concert de excepție! Cei mai cunoscuți artiști romani vor urca pe scenă

Sărbătoare la Făget!

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Ziua Muncii va fi sărbătorită la Mioveni, printr-o tradițională serbare câmpenească, în mijlocul naturii, în zona de picnic Făget!

În perioada 28 – 30 aprilie, Primăria Orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni organizează o serie de manifestări cultural-artistice prilejuite de ediția din acest an a evenimentului „Sărbătoarea Primăverii, Muncii și Bucuriei.”

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Bucurați-vă de o primăvară însorită și haideți să petrecem clipe de neuitat alături de artiștii Veronica Dinu, Adrian și Andrei Tase, Cristina Turcu Preda, Taraful Cornel Bucuroiu, Emilia Ghinescu, Florin Vasilică și Ansamblul Teleorman, Ansamblul Folcloric “Plai de Dor”, Ansamblul Dorulețul, cursanții Centrului Cultural Mioveni, Clubul Copiilor și Centrul Județean De Cultură și Arte Argeș.

„Vă așteptăm cu preparate tradiționale, într-o atmosferă de sărbătoare, într-o oază de verdeață!”, este mesajul transmis de organizatori.

Foto descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90