Donaris 930 x 122

bataie

Confruntare șocantă la un liceu din Pitești: Scandal monstruos între elevi

Confruntare șocantă la un liceu din Pitești: Scandal monstruos între elevi

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Polițiștii au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citește și: Instituție din Argeș face angajări! Salariu atractiv

Citiți și: Accident cu scandal: „Îmi bag… în mașina ta!/ „Nu-ți băga tu… în mașina mea!”

Este vorba despre un minor de 16 ani care, potrivit surselor ePitești, a lovit un alt elev în curtea liceului ,,Dimitrie Dima” din Pitești.

Mai multe detalii despre subiect puteți re (citi) AICI: – Scandal în toată regula la un liceu din Războieni. Tânăr reținut

Confruntare șocantă la un liceu din Pitești: Scandal monstruos între elevi

,,Reamintim faptul că, la data de 12 octombrie a.c., după administrarea probatoriului, minorul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Ulterior, acesta a fost prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus cercetarea sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Citește și: ANAF, ofensivă nemaivăzută! A început vânatul plăților CASH!

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”, transmite Poliția Argeș.

Foto: Arhivă/Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90